Monday, October 20, 2008

makan makan

ni backdated punya entry ni..masa ni g makan kat sri percik kat malim tu sebabnya aku nak makan nasik beriani....tgk la tu kyra yang tak reti nak dok diam.masa ni ayah dier pegang lagi...pastu ayah dier nak makan aku lak kene pegang...adoii...lenguh sebab dier asyik melentok kesana lentok kesini...dok dalam highchair???..hmmm..adalah 10 minit ajer.....


pandang apa tah dua beranak ni....



mine....

4 comments:

Arin said...

kalau blk melaka..mmg kadang2 gie sri percik nih..bleh tahan nasik baryani dia...

Marsha~ said...

jannah..tau tak kat mana kat melaka org jahit dress utk baby?? ngeee.. ni blog sementara kita tau..

edot said...

konot kerek...hari tu pi mkn kacang pol ek... ko lupe eh nak ajak aku .. da bape taon pye jnji...isy isy isy..

alamaya said...

arin - best kan nasi beriyani dier...

marsha - kat melaka tak tahu la marsha..tapi ada satu lady ni buat baju kat blog ni http://girl-charms.blogspot.com/..
nama die shikin ...dier pun baru jek bersalin...tapi dah lepas pantang la..cuba la tgk kt blog dier....ada contoh gaun sekali...

edot - jum jum...makan kacang phol...huhuhu