Thursday, October 16, 2008

leesyacreative-my online business

kyra takde gigi..huhu

hmmm..hari ni aku telah melancarkan blog business aku....feel free to visit here leesyacreative

apa aku rasa..hee..sedikit teruja sebab apa tau..sebab akhirnya aku berani nak ambil langkah yang dulu aku rasa payah sangat....

aku selalu plan nak wat business....macam macam yang aku rancang..macam macam jenis produk yang aku listkan ...macam macam email yang aku send untuk mintak quotation la...tanya pasal produk laa.....macam macam blog atau website yang aku jengah untuk membantu menambah idea...dan macam macam benda yang aku try cari dalam diri untuk tahu apa kekuatan aku yang aku leh guna untuk majukan diri....huhuu dan at last.....aku start juga business online aku....

sebenarnya nak pilih produk untuk di niagakan juga memerlukan banyak pemerhatian...satu satu produk dalam list aku di gugurkan setelah mengkaji potensinya...dan akhirnya aku memilih produk yan melibatkan perkahwinan....

tak kisah lah korang nak kate aku ni kecoh je...customer belum ada pun.....heee...takpe ....aku bangga dengan diri aku sebab menyahut cabaran diri sendiri......apapun i just want to highlight here that I'M READY......

korangg...doakan la ye kejayaan aku...

tgk tu..ada hati nak turun katil

6 comments:

fandi said...

puh! Ameen..

halen said...

waaaa.. dh ble buat bisnes eh gud luck to u hehehe. sy duk blaja buat tp x ble nk jdkan bisnes lg sebab ada masa baru buat lg satu hasil sy x puas hati btol2. sy doakan awk berjaya.. :)

alamaya said...

halen - mekasih..doakan eh...

edot said...

COMELnyee cik kayrot..si busuk busu...rindu ler...
oi..x mention pon share partner...
ni yg patah ati nih...kensel la.

alamaya said...

edot - wakakaka...sleeping share partner tak yah mention ahhh....

Lily Satrina ® said...

♡ awhhh..kyra is a toothless beauty xoxo