Monday, September 08, 2008

mood

huu....nape tah ler aku ni...letih manjang..dahtu ngantuk jee.....lesu la pulak.......kat kelas pun buleh ngantuk....padahal tengah buat kelas......perlukah aku meningkatkan kuantiti pengambilan b-compleks aku.......aiseyy.....bangun sahur dekat kol 5.....tido malam tadi kol 12 lebih...ngantuknyee.....nak restlaaa....penatnye....nak buat bunga pun takde time lagi.....modul untuk boarderless pun tak siap lagi.lepas raya nak kene summit...huhuuu.......help me ..pastu kene ganti lecturer yang nak bersalin......benti keje buat business jela ekk...jadi WAHM....dapat jaga kyra..dapat breastfeed kyra...takyah nak express express milk...kann....dapat jaga rumah elok elok jeee...huuu...tapi kan business nak kene dapat untung sama gaji ngan aku sekarang...baru leh benti laaa........hukhukkk......

1 comment:

marsha said...

tulah.. sy pun ada niat nak benti keje jaga baby 24/7.... tapi... tunggulah dulu.. anak kedua nanti nak amik leave pay sampai bertahun.. mesti best.. huhu