Monday, September 08, 2008

weekend

mula mula aksi kyra terlentok lentok kaco ayah makan

weekend ni penat sangat lah rasanya. sabtu tak gi mana pun tapinyaaa kene study untuk ajar kat kelas oum. walaupun subjek familiar tapi cikgu kena lah study skitkan supaya lebih confident nak ajar orang.. pastu sabtu tu juga try buat kuih talam..takjadi..aku malas nak amek gamba....sebab tak jadikan. dah tu ahad pulak sibuk la ngajar kat oum...kelas sume ok...student pun ok...tapi cikgu dier..uhukuhukk...letihnya....bercakap jekk kan..dahlah ahad tu tak bangun sahur sebab tak sedar....sian sayang kene marah pulak walhal dier pun tak makan jugaa...hihi

dan semalam sayang telah memasak kan aku spegethi...uhuu....sedap sangat..thank you sayang.lenkali bule buat lagi laa.....ni resipi ayah yang bagi...best tau

ni kuah yang dah siap
ni dia...iron chef 

2 comments:

Acik said...

aloo iron chef
itu kuali non-stick jangan pakai sudip besi kalo tak coatingnya terkopak la...

pesanan dari mak tini @ martha jawa

alamaya said...

acik - memang pun....tu masa nak cenduk tu...hee..nak cepat...dah azan daa....belasah jekk

*pesanan akan direkod...