Thursday, October 22, 2009

mc dan new project

dapat mc dua hari.semalam dengan hari ni. sebab demam.sakit kepala truk betul rasa....sepatutnya hari ni kene gi kl.ada bengkel penilaian kat utm...tapi boleh la tak gi sebab ada mc....hari ni badan still cam weng weng jee...agaknya ubat doktor bagi pun cam kuat sangat......

okla...rehat dua hari kat umah...rehat rehat sakit...hihi...

baru je lepas masak sarapan combine sekali dengan lunch....haha..acila kan....masak orang sakit....sekarang ni dok umah dua dengan kyra jek....

then nak citer pasal projek baru...kehkeh...aku plan nak tambah lagi satu online business iaitu menjual peasant blouse dan gown....and it's for kiddy only......yee...hanya peasant blouse or gown sahaja....kalau blouse pendek kalau gown labuh skitt..haha...hanya fokus pada itu saja......dan aku tak terima tempahan hanya ready made saje..........it's still on planning ok...material sume belum ada dan belum pun lagi setup website sume....lambat lagi.....kene prepare betul betul.......nama kedai online tu dah ada....kiddypeasantblouse.....and i think i should think about my own label too.....

kalau nak tgk pattern yang di maksudkan pergi sini. ni peasant blouse yang aku jahit untuk kyra.....hopefully untuk biz ni akan dipelbagaikan....

hopefully everything can move like i plan....

ohya sabtu ni nak gie kursus fotografi....yahuu...best.....kalau dah belajar barula boleh guna DSLR kat umah ni dengan jayanya...kalau tak....asyik guna yang auto saje.........haha...

gambar kat atas ni masa kitaorang buat openhouse sekali dengan raikan harijadi bapak yang ke 70..nampak tak kek no 70 tuu...hehe..my sister yang buat......

2 comments:

okinokiyo said...

wahh besnyeee..good luck2

alamaya said...

mai- hihi..insyaAllah...memang harapnya berjaya laa....