Tuesday, August 04, 2009

bag hari tu

tadaaa....ini hasil dari jahitan jari jemari ku untuk open day SPP bulan lepas...sume bag kat bawah dah terjual da tapi saje nak tempek gambar kat sini sebab belum letak lagi kannn.....aku wat tak banyak pun ..10 jekk....yang jual 9 dari 10......okla...not bad. ahad ni macam nak gie ikea cari kain untuk wat stok bag..macam la sebab still dalam perancangan lagi sama ada nak gie ikea atau.........heheh...tak sure lagi tak leh citer..nanti berangan je lebih..kalau gie ikea, beli kain ingat nak design bag lain skit. kain kat ikea best skit tapinya mahal la skit tu...bag tu mungkin akan diletak kan dalam website aku yang baru...dah beli dah domain adalah 2 bulan tapi tak wat pape pun lagi....wahai encik programmer...sila sila la ye up kan website saya tu........hehe...hai..cam cam la aku ni buat..dah tu sekarang tgh siapkan bunga dulang stokin tempahan hari tu.still in progress....penat tapi takpe sebab ianya sangat menyeronok kan..walaupun penat..yang penting berbaloi baloi.....nak nak bile tgk outcome...cam tak caya jekk..eh eh aku yang jahit ni ehh...pandainya...wakaka...takpe kan blog aku puji la diri sendirik jekk.....





2 comments:

fandi said...

file kan komplen anda menggunakan saluran yang betul ya.. ada saluran tv1 dan tv2 pilih, pilih,.. hahaha

a n a b e l l a said...

wah!
kak jannah..
cantek giler ar..
nk order bole x??
plzzzz3333..

- ana -