Sunday, June 21, 2009

tote bag

tote bag ni adalah untuk hari jualan yang di anjurkan oleh jabatan aku dalam awal bulan 7. so aku ni saje - saje nak join...kihkih..so gerai aku nanti akan menjual bag bag......bag yang student selalu kendong gi kelas tu....ni br dpt jahit 1...jahit yang patern simple jek..akan menyusul la lagi ni.....aku nak pelbagaikan patern tpi cam takde idea.....

sebenarnya mula mula tu rasa cam excited la kan...yela nak cuba tgk market ...tapi petang tadi tetiba jek rasa cam..' eh, ada ke orang nak beli eh bag aku jahit ni'....pastu pk...'layak ke jual bag ni eh...'huhuhu...tetiba rasa down la pulaknye.....boleh gitu..

tapi, walaubagaimanapun.....aku teruskan juga laa........ehehe


4 comments:

m@Ri@ said...

cantik..nak kena belajar buat satu la..heheh..

alamaya said...

maria - thanks..buat la..jadi punya..

si kurus said...

kak maria jgn putus asa! hehe awl2 mmg la rs cmtuh. tp lame2 seronok. yg penting pe yg kte wat tuh pentingkn kualiti nye. mesti ada pembelinya:)

via said...

Hai...salam. Boleh tahan juga alamaya ni...keep going girl...best luck to you