Tuesday, November 18, 2008

update story

salam semua...
kebelakangan ni asyik malas sajek mahu update blog laaa....sekarang ni dah hujungsem so ada la skit busy nya..nak kejarkan silibus, exam, assgmnt la bagai.....
aku ada aupdate bunga bunga baru kat leesyacreative ..have a look yer...any comment ke kalo nak comment pape....ooo please ..i need a feedback to improve....to be better, i need people's feedback.....buat bunga memang betul betul syok..best sangat....sangat menarik tau business ni....i really enjoy it....and now i'm thinking ohter things yang dulu penah nak buat tapi dah tinggalkan..tapi tu kene belajar dulu....dah ada sifoo da..cumanya my sifoo tu busy laa....nanti nak kene calling calling......
ooo.....my hubby benje makan hari tu sempena harijadi ...benje lambat dua hari sebabnya aku kan demam teruk hari tu kannn......nak g makan aku bagi kyra makan dulu...dier dah kenyang so tak kaco ibu ngan ayah dier makan....baguskan.....

1 comment:

halen said...

wahhh.. gud job laaa dh byk design2 br. keep it up kay.. :)