Thursday, October 30, 2008

menu


ni menu malam tadi..kuew teow hong kong.banyak kan sawi...aku campak sekali daun pegaga..hahaha....lawak kan..tapi lantak la sebab aku nak mantainkan susu..aku belasahlah kunun nak makan..tapi nya yang iya iya bertambah sayang la...aku plak yang rasa cam tak sedap pulak..kuikui....aku tak tambah pun...tapi aku telan la juga sayur sayur tu..sapa yang kenal aku tahu sangatlah aku ni tak gemar sangat makan sayur....

menu kyra malam tadi pulak oat ngan kurma...aku tak amek gamba pulak...didihkan oat pastu masuk kan 3 biji kurma..daa siap...kyra sekarang tak leh kalo tak makan malam nanti die tunjuk perasaan....mesti kena makan baru nak tido.....so kena la masak kan pape juga untuk dier..menu tengah hari kyra sekarang chicken sajekkk...huhu...nasi+ayam+carrot tak pun carrot hanti ngan kentang atau bayam......so far kyra tak de pilih pilih makan ni...

weekend ni nak beli kan dier brokoli...ajar makan brokoli lak..pastu nak introduce kyra ngan fish pulak.....aku tak penah lagi bagi ikan..sebab ikan start bagi 9 bulan kan..eso kyra 9 bulan....akupun dah busan masak kan kyra ayam ayam ayam.....tuka ikan pulak la....

1 comment:

fandi said...

aip. sayo kene makan. hahahaha