Tuesday, August 26, 2008

harapan

alahai..camne ni ekk...susu still progress tak bagus walaupun dah makan motilium...sedih pulak la.pagi tadi da makan oat, dah makan 3 keping roti..dah makan mee kari then dah minum air lebih setengah botol mineral yang besar tu tapikan tadi bila express susu dapat 4 auns je...biasaya aku akan dapat 7-8 auns tapi kan...alahai camne niiii....yaAllah , murahkanlah rezeki kyra.....kuatllah semangat ibu kyra juga...

3 comments:

Marcia Marchi said...

susah nak cakap ek? breastmilk ni kadang2 kita tak makan banyak pun, dia akan produce banyak tapi kadang2 macam sikit aje.. kadang2 sampai keras sangat, tapi kadang2 lembik aje.. hati ni sentiasa risau, cukup ke tak anak aku isap tek aku ni.. kenyang ke tak.. herrrmm.. pening kepala..

Arin said...

tuh le..kalau baca kat mana..mak pon kene lebih minum susu..cuba dan terus cuba..

alamaya said...

marcia- tu la...memang la risau sangat. tapi dua hari ni tgk ada improvement balik..susu ni kan kene stimulate...selagi stimulate insyaAllah..tapi kan kalu tiba tang kemarau tu risau tol kat anak.....tapi so far kyra ok jee tak de ngamuk ngamuk tak cukup..

arin- bertong tong susu mak dier dah minum..hahaha.....apa saja untuk anak