Monday, October 05, 2009

pukul 3 pagi

buat pe yang tak tido2 lagi ni????? oo...aku sedang gigih menyiapkan order customer ni..sape yang nak jadi pembantu aku?????hehe.. penat 

hari ahad selalu bersuka ria riang gembira horey horey tapi ahad aku ni...hmmm penuh dengan aktiviti  kerja..oo..tapi kerja part time laa....oum tadi 2 kelas then ni la..bunga bungaan pelanggan ni....ni tengah proses celup mencelup..ni jari jemari aku ni kotor dengan cecair dip...hehe..

aku nak gak tempek kan gamba kat sini tapi laa....wayar kabel camera aku entah pergi mana....ehh..kak chik...ada tertinggal tak wayar kabel camera warna putih kat rumah kak chik...

dan esok kelas pukul 8....

ok...nak buat lagi skit then pukul 3.30 dah nak masuk bilik...titun..tapi sebelum ni nak kene gosok baju kerja......ok la..by

3 comments:

okinokiyo said...

Siap ke blum?ala suh je bbysitter tlg hehhe

alamaya said...

mai- celup kira dah siap laa....malam ni nak cantum kelopak kelopaknya plak...

Etie said...

hi k.jannah...nak tempah bag bule x? hihi...cute gile la...tertarik btul tgk..