Friday, August 28, 2009

energy..where are u?

kenapa tah hari hari awal berpuasa ni, rasa badan sangat sakit sakit....plus tambah demam yang on off...bila datang demam tu sakit segala sendi kepala bagai........tapi still have to layan kerja yang banyak kat opis...plus masa tengah hari balik umah mak sebab mak jaga kyra for this week. demam kyra pun on off ok...kejap baik kejap demam....lunch hour have to feeding her..play with her.....etc etc..then masuk ofis balik and continue working...then balik umah have to prepare the menu for berbuka puasa....saya sangat tak suka membeli beli kat pasar ramadhan tu sebabnya dari 100% adalah 20% saje yang sedap....plus sekrang H1N1 kan...orang ramai ni malas la nak gie....

semalam rasa paling teruk rasa badan ni.......masak menu berbuka pun mee sup je..after taking the meal, sakit perut plak........angin dah masuk kut sebab berbuka lambat skit (en suami balik lambat)...telan penadal malam tadi trus mamai tido........bangun sahur tadi macam lekit je......i just feel like have no energy

ok.....nak siap siap kerja...ada kelas pukul 8 pagi.........and ada lagi satu set final question have to summit today.....oh god.....

1 comment:

Ayu said...

come and see new heavy cotton fabric for sell ^^