Friday, July 17, 2009

leesyacreative

baru dapat order baru.Rasa sangat best dan berkobar kobar.Sebabnya agak lama dah orang tak order. Pun tak kisah sebab hari tu busy dengan bunga adik ipar. pastu busy menjahit untuk hari jualan SPP. Lepas tu busy OUM(still busy with oum on weekend). Pastu asyik kemaruk nak menjahit jekk....hahaha...dan leesyacreative pun macam di terlupakan..hukhuk
so now orders are coming backkkk....i like it dan kembali berkobar kobar....ooo..aku sangat suka lagu yassin dengan vince berkobar kobar tu tau.
dan sekarang tgh berfikit fikir untuk update balik blog bunga pahar , dulang stokin dan dip aku tu semula sebab aku tgk sekarang macam busann jekk...tak ceria....then nak tambah bunga bunga yang aku dah buat....ada beberapa koleksi yang aku tak pamerkan lagi.....so lepas ni boleh la sakan dengan leesycreative tu. Untuk yang tak tahu, leesyacreative menerima tempahan bunga bunga seperti bunga pahar, bunga dulang, corsage, bunga tangan untuk hari pertunangan atau hari perkahwinan anda. Kami (aku, sayang dan kyra...hahaha) menawarkan produk yang menarik, berkualiti dengan harga yang murah...betul tau murah....bak kata kak maya, kalau dibanding dengan masa, usaha, kesungguhan aku harga yang ditawar kan adalah sangat murah....huhuhu...janganlah segan silu untuk bertanya. Anda juga boleh meletak kan budget sendiri dan kami akan membuat bunga yang diminta berdasarkan budget anda. contoh: letak budget rm600 untuk 100unit bunga pahar dan 10unit bunga dulang...bunga yang dibuat akan mengikut budget anda. Jangan risau, anda pasti akan berpuas hati....:)

4 comments:

okinokiyo said...

wahh cayalah jannah...ala boleh punyaa sementara kyra belum nak kacau2..ke dah kacau?

alamaya said...

mai - untuk pengetahuan, kyra tak boleh pun tgk ibu dier nak menjahit ke, pintal bunga ke etc..mesti nak kaco...tapi still boleh kawal laa....kaco kaco wajib..hahaha

Qhaleesya Adelia said...

janna, ko yg buat nih? dasat tol.. x sangka tangan seni gak ko nih upernyer.hehehe.
jana, jom join facebook.

alamaya said...

maya - ha ah la..aku yang buat...aku kan memang berseni..hahahaha...join juga ko dunia blog ni...kalau tak sensorang je aku ni dengan ara.....hahaha.....