Saturday, November 22, 2008

cerita orang kawin

masuk minggu ni adalah minggu ke 3 aku nak makan kacang phol tapi tak dapat...sebabnya kyra pagi pagi dah bangun pastu kol 9 dier nak tido balik..bangun pukul 11...so...camne nak makan kacang phol nya....so kena aku memasak pagi tadi...so menu sarapan tadi adalah mee bandung.....yummy....ok la...lebih puas makan kat umah dari makan kat kedai....pastu tadi my mom call ajak g kenduri kawin kat kampung umah lama kitaorang iaitu kat bukit pala....so pergi la tadi kejap....kyra sibuk nak makan nasi minyak juga...so aku suapkan la3-4 kali nasi tuu.....yang kawin nye ni nama dier kak dila...sebenonya dulu dier penah kawin tapinya dalams sebulan sajek pastu berpisah...maybe tak bersefahaman kut......so ni mariage dier yang kedua laa...tapi meriah tetap la meriah.......dapat la jumpa makcik makcik masa aku tinggal kat sana dulu......dah lama tak jumpa wei....masa aku tinggalkan kampung bukit pala tu umur aku 17...la ni dah 27...dah sploh tahun...last jumpa derang masa aku kawin la hari tu......ok la ..enjoy the picture....

tokey kek ngan anaknya yang kuat merajukkk..hhuhu

kak yah with her old friend, kak lina



kyra yang chumeelll....

inila pengantinnyer..kak dila

2 comments:

halen said...

wahhh.. topi askar pink kyra sama mcm baju nasya laaa hehehe..

alamaya said...

halen- yeke??kuikui....anakku kan....